sleepdienst helmond

SLEEPDIENST TILBURG

Bent u op zoek naar een sleepdienst in Tilburg? Dan bent u bij Sleepdienst Totaal aan het juiste adres. Wij van Sleepdienst Totaal helpen u graag met pechhulp, transporteren of elke andere pechdienst die u nodig zou hebben. Wij helpen u graag zo snel mogelijk en tegen een eerlijk tarief. Onze sleepdienst is 24 uur per dag 7 dagen in de week beschikbaar. Sleepdienst Tilburg staat jaarlijks voor talloze automobilisten klaar met pech langs de weg of logistieke uitdagingen, zoals autotransport. Daarnaast maken wij het ook mogelijk om uw voertuig tijdelijk op ons wagenpark te stallen als u zelf geen geschikte locatie heeft. Op deze manier staat uw voertuig altijd op een veilige plek, zonder dat er vreemde ogen op gericht staan. Wij van sleepdienst Tilburg hanteren duidelijke en vaste prijzen, omdat pech langs de weg al lastig genoeg is. Hierdoor komt u nooit voor onverwachte dingen te staan en weet u precies waar u aan toe bent. Heeft u interesse in onze diensten of heeft u andere vragen? Neem dan gerust contact op!

CONTACT

TAKELDIENST TILBURG

Totaaldienst Totaal verzorgt ook takeldiensten in en om Tilburg. Onze takeldienst in en om Tilburg transporteert voertuigen van A naar B. Of het nu om auto’s, motoren, campers, caravans, aanhangwagens, bestelbussen of bedrijfswagens gaat. Wij kunnen ervoor zorgen dat uw voertuig getransporteerd wordt naar een door u gekozen locatie. Onze takeldienst in Tilburg kan u zelfs buiten Nederland van dienst zijn! Wij zijn actief in en om Tilburg, maar we kunnen ook buiten dit gebied iets voor u betekenen.

U kunt gemakkelijk via onze website het tarief voor uw transport berekenen. U krijgt dan op basis van de aantal kilometers en een starttarief een prijsopgave gemaakt. Op deze manier kan u een indicatie krijgen van de kosten voor het transport. Op deze manier komt u nooit voor verassingen te staan. Als u een spoedgeval heeft kunt u ook altijd snel en makkelijk contact met ons opnemen. Onze dienst is 24/7 telefonisch bereikbaar.

PECHHULP IN TILBURG EN OMSTREKEN

Sleepdienst Totaal heeft ook een pechhulp dienst in Tilburg & Helmond. Pech met uw auto komt altijd erg ongelegen en u staat er nooit op te wachten. Dit zijn vaak dingen waar we helaas niet veel aan kunnen doen. Echter zal onze pechhulp in en om Tilburg altijd voor u klaar staan. Wanneer u pech heeft langs de weg kan u makkelijk en snel contact met ons opnemen. Wij van pechhulp in Tilburg zullen u dan zo snel mogelijk te hulp schieten. Als u pech heeft langs de weg moet u nooit in de auto blijven zitten. Het is altijd beter om achter de vangrail te wachten tot er hulp komt. Het kan altijd voorkomen dat een andere automobilist uw auto niet ziet.

Als onze pechhulp in Tilburg u komt helpen zullen we altijd uw auto op locatie proberen te repareren. Lukt dit niet? Dan moeten we uw auto vervoeren en kunnen er transport kosten in aanmerking gebracht worden. Als we uw auto moeten transporteren kunt u zelf de locatie kiezen waar uw auto naar toe gebracht moet worden. Weet u geen locatie? Dan kan uw auto ook tijdelijk bij ons op locatie neergezet worden. Pechhulp in Tilburg zorgt ervoor dat u weer snel onderweg kan zijn. Pechhulp in Tilburg staat 24/7 voor u klaar!