sleepdienst brabant

SLEEPDIENST BRABANT

Sleepdienst Brabant is dag en nacht voor u beschikbaar. Bij pech langs de weg helpen we u graag en wanneer u uw auto thuis niet meer aan de praat krijgt zijn wij er ook voor u. Onze Sleepdienst Brabant is niet alleen snel ter plaatse, maar helpt ook met het vinden van oplossingen. Duidelijke afspraken en betaalbare prijzen, dat is voor ons belangrijk. Het is ons van Sleepdienst Brabant namelijk belangrijk om u zo goed mogelijk te helpen. Wij focussen ons dan ook niet alleen op sleepdiensten. Ook voor takeldiensten, pechhulp en autotransport in Brabant kunt u bij ons terecht. Ook bij een lege accu, lekke band of bij pech in de sneeuw helpen wij u graag en snel verder. Onze medewerkers van Sleepdienst Brabant staan namelijk 24/7 voor u klaar. Heeft u hulp nodig? Dan kunt u altijd contact met ons opnemen. Wij helpen u graag met uw probleem zodat u weer op weg kan!

CONTACT

PECHHULP BRABANT IS 24/7 BEREIKBAAR

Niemand zit op autopech te wachten. Toch kan het iedereen op vrijwel elk moment overkomen. Autopech is in de meeste gevallen namelijk niet te voorspellen. Ons team pechhulp in Brabant kan u dan uithelpen en meteen het probleem oplossen. Staat u met pech of schade ergens langs de weg? Bel pechhulp Brabant en wij lossen het voor u op. Bij kleine problemen zoals een lege band of lege accu kunnen we u ter plaatsen helpen en meteen weer veilig de weg op helpen. Heeft u grotere problemen die niet meteen verholpen kunnen worden? Dan nemen wij de auto mee naar de door u gekozen locatie. Hier zullen wij dan de reparatie uitvoeren. Indien dit niet meteen succesvol is heeft u de optie om uw auto bij ons te laten stallen. Kortom, wij van pechhulp Brabant zorgen ervoor dat iedereen met autopech zo snel mogelijk geholpen kan worden.  Pechhulp Brabant is 24/7 bereikbaar en dus staan wij altijd voor u klaar.

TAKELDIENST IN BRABANT

Buiten onze sleep- en pechhulpservice, verzorgt Sleepdienst Totaal takeldienstservices. Met onze takeldienst Brabant transporteren wij allerlei soorten voertuigen. Denk hierbij aan personenauto’s, caravans, bedrijfswagens en bestelbusjes, maar ook motoren en aanhangwagens behoren hiertoe. Takeldienst Brabant voert deze werkzaamheden zowel nationaal als internationaal uit. Daarnaast heeft u de vrije keuze om te bepalen waar het voertuig naartoe wordt gebracht. Wij zijn niet alleen werkzaam in Brabant, maar ook in de nabije omgeving daarvan. Zo zijn wij onder andere in de gebieden Oss, Helmond en Tilburg actief. Bovendien hoeft u niet voor verrassingen te staan. Via onze website kunt u namelijk eenvoudig het verwachte tarief berekenen. Nadat u het starttarief en het aantal kilometers heeft ingevuld, volgt er vanzelf een berekening van de kosten. Voor urgente gevallen kunt u ons op elk tijdstip, de hele week door, telefonisch bereiken. Zijn er nog vragen of onduidelijkheden? Neem dan vrijblijvend contact met ons op via telefoon of e-mail.