sleepdienst helmond

SLEEPDIENST HELMOND

Het maakt niet uit wat er gebeurt, sleepdienst Helmond staat altijd voor u klaar.  Of u nu aan de kant van de weg staat met een kapotte motor of band, wij laten u niet in de kou staan. Ons doel is om iedereen in Helmond met pech zo snel mogelijk te helpen. Wij streven dan ook naar een snelle en vooral veilige oplossing zodat u weer snel op weg kunt gaan. Sleepdienst Helmond heeft de juiste voertuigen waarmee wij uw auto makkelijk kunnen verplaatsen. Daarnaast beschikken we over een eigen wagenpark die we gebruiken om uw auto veilig te stallen. Dit is natuurlijk wel zo prettig want dan weet u zeker dat u bij ons uw voertuig zorgeloos kunt achterlaten. Pech op de weg kan op ieder moment gebeuren, dat weten wij als geen ander. Daarom staat sleepdienst Helmond 24 uur per dag en 7 dagen per week voor u klaar. Dit wordt tegen vaste en duidelijke tarieven gedaan, zodat u weet wat u kunt verwachten. Heeft u nog andere vragen of zijn er onduidelijkheden? Neem dan contact met ons op en wij beantwoorden deze graag voor u.

CONTACT

TAKELDIENST HELMOND VOOR HULP IN BINNEN- ÉN BUITENLAND

Een geschorste auto mag u niet zomaar verplaatsen. Wanneer een auto geschorst wordt is het voertuig namelijk niet meer rijveilig verklaard door het RDW. Het gevolg hiervan is dat de auto ook niet meer verzekerd is en u geen wegenbelasting betaald. Het komt vaker voor dat mensen hun geschorste auto proberen te verplaatsen. Doe dit niet, want dit kan een flinke boete opleveren. In plaats daarvan kunt u takeldienst Helmond inschakelen voor hulp. Wij zorgen dat uw voertuig weer op de juiste plek komt. Dit bespaart u niet alleen veel tijd, maar ook heel veel geld. Het voertuig komen wij persoonlijk ophalen en verplaatsen deze naar de door u gekozen plek. Takeldienst Helmond is niet alleen werkzaam in Helmond en omgeving. Ook in Eindhoven, Oosterhout, Den Bosch en Tilburg kunt u gebruik maken van onze diensten. Staat u in het buitenland vast met een geschorste auto? Ook hier kunnen wij u helpen. Takeldienst Helmond biedt ook hulp over de grens aan. Dus of u nu in Duitsland, België of zelfs Frankrijk gestrand bent, wij staan altijd klaar om u te helpen! Meer weten over wat wij voor u kunnen betekenen? Neem dan een kijkje in ons aanbod.

PECHHULP HELMOND EN OMGEVING

Wat nou als u Pech in de avond krijgt? Ook dan kunt u pechhulp Helmond bellen om te zorgen dat u uw auto niet hoeft achter te laten. Onze pechhulp dienst heeft over de afgelopen jaren vele automobilisten met pech bijgestaan. Pechhulp Helmond weet wat er komt kijken in zo’n geval en doet er alles aan om u snel mogelijk weer de weg op te helpen. Heeft u problemen met de accu of start de motor niet meer? Ook dan kunnen wij u goed helpen. Zelfs kleine schade of het vervangen van een band kunnen wij voor u oplossen. Mocht het repareren niet meteen lukken? Dan zorgen wij ervoor dat uw voertuig veilig op ons terrein gestald kan worden. Ons team heeft een brede kennis van automerken. Wij zorgen er weer voor dat u snel op weg kunt!