sleepdienst eindhoven

SLEEPDIENST EINDHOVEN

Staat u langs de weg met pech? Sleepdienst Eindhoven schiet te hulp! Met onze takeldienst in de regio Eindhoven brengen wij uw voertuig zo snel mogelijk naar een veilige plek tegen een eerlijk tarief. Wij zijn gespecialiseerd in sleepdienst, takeldienst, pechhulp én autotransport in Eindhoven en omstreken. Vele weggebruikers waren u al voor, zo hebben wij al talloze auto’s veilig getransporteerd naar gewenste locaties in binnen- en buitenland. Naast personenauto’s bieden wij ook graag onze hulp aan met bestelbusjes, aanhangwagens, caravans, bedrijfswagens en motoren. Wij doen er alles aan om u zo snel mogelijk weer veilig thuis te helpen!

CONTACT

PECHHULP EINDHOVEN HELPT IN NOOD

Start uw auto niet meer of hebt u per ongeluk verkeerd getankt? Geen paniek. Wij begrijpen als geen andere dat een ongeluk in een klein hoekje zit en helpen u dan ook graag uit de brand. Daarom bieden wij onze pechhulp in Eindhoven 24/7 aan. Bij ons hoeft u geen torenhoge bedragen neer te leggen, net als onze service zijn onze tarieven eerlijk. Zo kunt u vooraf al uw prijs berekenen, wel zo fijn. Met uw voertuig langs de weg staan is namelijk al vervelend genoeg. Met onze jarenlange ervaring met pechhulp in Eindhoven en omstreken bent u verzekerd van deskundige hulp. Een platte band of een lege accu repareren is voor ons een fluitje van een cent. Zo bent u binnen een mum van tijd weer op de weg zonder extra transportkosten te hoeven betalen.

TAKELDIENST EINDHOVEN INTERNATIONAAL

Heeft uw auto het begeven of heeft u schade opgelopen? Dan bent u slechts één telefoontje verwijderd van hulp. Naast dat onze takeldienst in Eindhoven, bieden wij ook onze diensten aan in onder andere Breda, Helmond, Tilburg Oss, Roosendaal en nog veel meer. Bent u in het buitenland en heeft u pech met uw camper? Ook dan schieten wij te hulp met onze takeldienst in Eindhoven. Wetende dat takeldienst Eindhoven u overal kan helpen met autopech, kunt u met een gerust gevoel op vakantie vertrekken. Lastige klussen zien wij als uitdagingen die wij graag voor u aanpakken. Ook luxere modellen als Mercedes of Audi kunnen wij zonder problemen voor u repareren.