sleepdienst oosterhout

SLEEPDIENST OOSTERHOUT

Of u nu met een platte band aan de kant van de weg staat of uw auto niet meer start, Sleepdienst Oosterhout staat voor u klaar. Ongeacht waar u staat of welk tijdstip, wij zullen u niet in de kou laten staan. Wij streven ernaar om u zo snel mogelijk te helpen en u en uw auto naar een veilige plek te brengen. Al vele gestrande weggebruikers hebben wij kunnen helpen. Sleepdienst Oosterhout beschikt over de juiste voertuigen om uw auto te verplaatsen. Tevens beschikken wij over een eigen wagenpark waar we uw auto veilig kunnen stallen. Dit is wel zo prettig, zo weet u zeker dat u uw voertuig zorgeloos achter kunt laten. Omdat pech onderweg ieder moment van de dag kan voorvallen, staat sleepdienst Oosterhout 24 uur per dag en 7 dagen in de week voor u klaar. Dit doen wij tegen  vaste en duidelijke tarieven. Want één onaangename verrassing is al erg genoeg. Heeft u vragen of zijn er dingen onduidelijk? Neem dan contact met ons op en wij helpen u verder.

CONTACT

TAKELDIENST OOSTERHOUT HELPT U IN BINNEN- ÉN BUITENLAND

Uw auto is geschorst maar moet verplaatst worden. Dit mag niet zomaar. Een geschorste auto mag namelijk niet meer de openbare weg op. Dit heeft te maken met het feit dat een geschorste auto niet meer verzekerd is. Ook betaalt u geen wegenbelasting meer. Toch komt het regelmatig voor dat mensen hun geschorste auto of motor, om wat voor reden dan ook, willen verplaatsen. Ook dan kunt u ons inschakelen. Takeldienst Oosterhout zorgt er voor dat uw voertuig op de gewenste plek terecht komt. Dit bespaart u veel tijd en geld. Wij komen uw voertuig ophalen en verplaatsen hem naar de door u gekozen plek. Wist u trouwens dat takeldienst Oosterhout niet alleen werkzaam is in Oosterhout en omgeving? U kunt ook gebruik maken van onze diensten in onder meer Eindhoven, Rotterdam, Den Bosch en Tilburg. Maar ook daar houdt het niet op. Wij bieden ook over de grens hulp aan. Dus heeft u een voertuig over de grens staan? Ook dan staan wij voor u klaar. Wilt u weten wat wij nog meer voor u kunnen betekenen? Bekijk dan ons aanbod.

PECHHULP OOSTERHOUT

Het is al laat in de avond als u uw auto instapt om naar huis te rijden. U draait de sleutel om en u merkt het al meteen: de auto start niet. Dit overkomt veel mensen helaas. De auto achterlaten is vaak geen optie. Geen zorgen, Sleepdienst Totaal heeft al vele automobilisten met pech bijgestaan. Wij weten wat er komt kijken in zo’n geval en doen er alles aan om u zo snel mogelijk weer op weg te helpen. Onze pechhulp in Oosterhout & Tilburg kan u bijvoorbeeld helpen om een nieuwe batterij te plaatsen. Ook kunnen wij u helpen met kleinschalige schades of het vervangen van een band. Mocht het niet lukken om uw voertuig te repareren, dan zorgen wij er voor dat uw auto op ons terrein veilig gestald wordt. Ons team heeft kennis van ieder merk auto. Dus of u nu rijdt in een kleine Toyota of een luxe BMW, wij zorgen er voor dat u weer zo snel mogelijk op weg kunt.