sleepdienst roosendaal

SLEEPDIENST ROOSENDAAL

De sleepdienst Roosendaal staat altijd voor u klaar. Het maakt niet uit of het midden op de dag is of juist midden in de nacht. Wij laten u niet naast de weg staan. De sleepdienst in Roosendaal is snel op locatie. Het is namelijk voor uw eigen veiligheid belangrijk om niet lang naast een drukke weg te wachten. Bovendien wilt u graag zo snel mogelijk van of naar het werk. Vandaar dat wij een betaalbare optie bieden als het gaat om sleepdiensten in Roosendaal. Om onze klanten goed te kunnen helpen hebben wij een breed aanbod van sleepdiensten. Zo bieden bij een drietal diensten aan: takeldienst, pechhulp en autotransport. Wanneer u aan de kant van de weg staat met een lekke band, geen benzine of een kapotte accu heeft helpen wij van sleepdienst Roosendaal u weer op weg. Onze medewerkers staan 24 uur per dag zeven dagen in week voor u klaar. Heeft u vragen of wilt u meer weten? Neem dan contact met ons op en dan helpen wij u graag.

CONTACT

PECHHULP ROOSENDAAL IS DAG EN NACHT BEREIKBAAR

Problemen aan uw auto ontstaan altijd op de momenten dat ze niet uitkomen. Daar kunt u helaas niets aan doen. Met onze pechhulp in Roosendaal doen wij er alles aan om deze problemen zo snel als mogelijk te verhelpen voor u. Onze medewerkers staan dag in en dag uit voor u klaar wanneer u schade of pech heeft. Voor uw eigen veiligheid is het verstandig om achter de vangrail of op zo’n 5 meter van de weg te wachten. Blijf nooit in het voertuig zitten bij pech. De kans bestaat namelijk dat een andere automobilist uw auto over het hoofd ziet. Wij proberen in sommige gevallen eerst uw auto ter plaatse te repareren. Zo blijven de transportkosten voor u namelijk bespaart. Mocht de pech of de schade niet ter plaatse hersteld kunnen worden dan vervoeren wij u en uw auto naar een door u gekozen plek. Een andere optie is om de auto tijdelijk bij ons op locatie neer te zetten. De pechhulp Roosendaal zorgt ervoor dat iedereen weer snel onderweg is. U kunt 24/7 op pechhulp Roosendaal.

TAKELDIENST ROOSENDAAL VAN SLEEPDIENST TOTAAL

Wij verzorgen naast pechhulp ook takeldiensten in Roosendaal. De Takeldienst Roosendaal transporteert voertuigen van A naar B. Het maakt niet uit of het gaat om aanhangwagens, motoren, caravans, campers, personenauto’s, bedrijfswagens of bestelbusjes. Een ander voordeel van de Takeldienst Roosendaal is dat wij u ook buiten Nederland van dienst kunnen zijn. Als klant kunt u zelf de locatie aangeven waar het voertuig naar vervoert dient te worden. De Takeldienst Roosendaal is actief in omgeving van Roosendaal. Het is voor ons echter geen enkel probleem om u ook buiten dit gebied van dienst te zijn. Via onze website kunt gemakkelijk het tarief van de takeldienst berekenen. Op basis van het aantal kilometers en het starttarief wordt er een prijsopgave gemaakt. Deze prijsopgave geeft u een goede indicatie van de kosten. Zo komt u niet voor verrassingen te staan. Mocht het gaan om een spoedgeval dan kunt u altijd contact met ons opnemen. Wij zijn altijd telefonisch bereikbaar. Voor eventuele andere vragen kunt u ons ook bellen of mailen.