sleepdienst oss

SLEEPDIENST OSS

Sleepdienst Oss staat dag en nacht klaar voor u. Wij staan u graag van dienst bij pech langs de weg of wanneer u uw auto thuis niet meer aan de praat krijgt. Onze sleepdienst in Oss is snel ter plaatse en samen zoeken we naar de meest geschikte oplossing. Wij hanteren duidelijke en betaalbare prijzen. Het is ons van sleepdienst Oss namelijk belangrijk om de klant zo goed mogelijk te helpen. Wij bieden daarom een bepaald aantal diensten aan, waaronder takeldienst, autotransport en pechhulp in Oss. Ook bij een lege accu, lekke band of als u vaststaat in de sneeuw helpen wij u graag en snel verder. Onze medewerkers van sleepdienst Oss staan namelijk 24/7 voor u klaar. Mocht u hulp nodig hebben dan kunt u altijd contact met ons opnemen en wij helpen u graag verder.

CONTACT

PECHHULP OSS IS DAG EN NACHT BEREIKBAAR

Geen enkel persoon zit op autopech te wachten. Het is namelijk nooit te voorspellen wanneer u autopech krijgt. Onze pechhulp in Oss kan u dan uithelpen om het probleem te komen verhelpen. Wanneer u met pech of schade ergens langs de weg staat, komen onze medewerkers zo snel mogelijk naar die plek toe. Zorg er altijd voor dat u niet in het voertuig blijft zitten en zoek een veilige plek op. Sommige problemen kunnen wij ter plekke meestal al verhelpen zoals een lege accu of een lekke band. Dit scheelt u ook weer geld in transportkosten. Bij grotere schade zullen we uw auto meenemen naar een door u gekozen locatie. Ook is het mogelijk om een auto tijdelijk bij ons te stallen. Pechhulp Oss zorgt ervoor dat iedereen met autopech zo snel mogelijk geholpen kan worden. Wij van pechhulp Oss zijn alle dagen in de week en 24 uur per dag bereikbaar. Zo kunt u altijd op onze service rekenen in het geval van autopech.

TAKELDIENST OSS VAN SLEEPDIENST TOTAAL

Naast een sleepdienst en pechhulpservice verzorgen wij van Sleepdienst Totaal ook takeldienstservices. Takeldienst Oss transporteert allerlei soorten voertuigen, van personenauto’s, caravans, bedrijfswagens en bestelbusjes tot aan motoren en aanhangwagens. Wij van takeldienst Oss voeren deze werkzaamheden zowel nationaal als internationaal uit. U bepaalt waar uw voertuig naartoe gebracht kan worden. Sleepdienst Totaal is werkzaam in Oss, Den Bosch en de nabije omgeving daarvan. Onze takeldienst in Oss is echter ook bereid om u buiten dit gebied te helpen. Op onze website kunt u eenvoudig het tarief berekenen. U vult gewoon het bijpassende starttarief in en het aantal kilometers, waarna er een berekening van de kosten zal worden gemaakt. Zo komt u nooit voor onverwachtse uitgaven te staan. Voor urgente gevallen kunt u ons op elk tijdstip, de hele week door, telefonisch bereiken. Mochten er nog onduidelijkheden of vragen van uw kant zijn, dan kunt u ons ook altijd via de mail contacteren.